søndag 7. oktober 2007

"Fortsatt litt høy" og litt 7 kamp

Jeg må nok innrømme at jeg fortsatt er litt høy etter paris- turen. Deilig at man kan leve lenge på gode opplevelser. Regner med at det blir en del lo'er fra meg med paris- tema fremover:D Så når jeg umiddelbart etter at jeg kom hjem skulle scrappe bidrag til 7 kampen på Paprigleder.no- temaet var mat- og da kom bildene fra Paris godt med:)

Bidraget fikk meg til finalen- så jeg er fornøyd:DEllers har jeg ENDELIG vært og kjøpt meg min egen laptop, med massevis av minne på, så nå kan jeg endelig sitte på nett eller å redigere bilder i photoshop uten å bli forstyrret:D Så jeg er veeeldig fornøyd med det. (hvem trenger å snakke sammen, eller å ha et sosialt liv- hi hi). Ha en god uke dere som leser dette:)

4 kommentarer:

Moia sa...

Grattis med finaleplass og laptop. Jeg kjøpte egen maskin i fjor og det har jeg aldri angret på. Med en tenåring i huset slapp mor aldri til.

Kirsten sa...

Rålekker!
Og grattis med laptop :D
Jeg satser på kurert flyskrekk en gang i fremtiden og henger meg med på sånne ting en annen gang *fnis*
Vi sees vel på treff snart håper jeg!

Stine sa...

Gratulerer med ny pc og med finaleplass! Skikkelig stilig LO, tøft med rett på bildet/overlay.

HA en fin mandag! :)

Pelle sa...

Wow, grattis med endelig en lap. Du skal se at det er mye i livet som blir enklere fremover med den. Og super grattis med finale bidraget,. du, jeg visste ikke at du var blitt så flink!!! Du må ta med deg alt av albumer og andre ting du har snekret på så jeg får titte!!!