torsdag 6. september 2007

7 kamp og Paris

Har endelig fått booket hotell og kjøpt flybilletter, så nå er alt på plass til Paper & co show i PARIS i slutten av september!!! Gleder meg veldig til en hel langweekend med scrapping, kurs og masse herlig tid sammen med verdens beste søster! Vi koser oss alltid glugg i hjel når vi reiser sammen fordi vi er så like på det meste innen smak og behag:) Gleder meg virkelig til dette!!!!

Ellers får jeg reklamere litt for avstemningen til 7 kampen på Papirgleder. Litt stolt må jeg fortelle at mitt bidrag er blant de ti som ble plukket ut til avstemming! Kjempegøy! Stikk innom å avgi stemme folkens!
Her er bidraget mitt- oppgaven var å scrappe en yndlingsfilm eller bok. Jeg valgte frithetens regn eller "shawshank redemption" som den heter på originalen. Liker den filmen så utrolig godt.Hvis du lurer: Ja jeg har dilla på overlay, spesielt hamblys, og på BG ark og... ja du kan jo se selv hva som går igjen *fnis*. Men som noen kloke hoder sa: if it works- dont fiks it! Hi hi. Ha en god helg folkens:)I morgen er det fredag og det er spådd SOL!!!!!!!

5 kommentarer:

Stine sa...

Så stilig den LO'en var, og den forrige med Johnny Depp! Artig oppgave da, å scrappe en film..

Så heldig du er som skal til Paris, blir sikkert en super tur!

Ha en finfin kveld! :)

_Kine sa...

Shawshank Redemption er kjempefin :) Håper vi sees i Paris!

banglamarie sa...

Nydelig layout :)
*heia heia*

så moro å dra på paper&co show!!

Moia sa...

Utrolig stilig, her har du fått til alt synes jeg. RubOnsèn var perfekt i dette tilfellet.

Rita sa...

Paris here we come :) Weeehiii. Vel fortjent plass blandt de ti til avstemming i 7-kampen. Nydelig side.