onsdag 11. april 2007

Hverdagen igjen!


Da kom vi oss over fjellet igjen gitt. Klarte å så vidt å unngå stengte veier og kolonnekjøring, så puster lettet ut. Sånn er det å være gift med en vestlending- vær får en helt annen betydning...
Vel, regner med at jeg ikke får scrappet så mye før vi drar, er liksom noe helt annet å legge ut på tur med en snart 10 mnd (hjelp så fort det går) gammel jente, og det å bare ha seg selv å passe på. Sånn er det når man først blir mamma i 30 åra, man tror man er forberedt, men ender opp med at man har lagt til seg enorme mengder vaner som det er et sjokk at man har- *fnis*. I hvertfall- hvordan få et spedbarn til å titte inn i kamera i passbilde-automaten på politihuset? Se rett frem, ikke smile og ikke gjøre grimaser- særlig. Heldigvis er de litt fleksible på reglene når alt kommer til alt. Det ble pass til slutt.
Nok om det. Jeg har som mål å prøve å få levert denne runden i scrapliftcup før vi drar, resten får vente. Oppgaven er utendørs og bling- BLING!!! herregud, har aldri vært fjernere fra meg, men det må jo prøves!
Leverte faktisk diva i mars, det er første gang i år. Her er de iallefall.
Ha en fin uke dere som titter innom:)

2 kommentarer:

Synnove Olava sa...

Nydelige LO til Diva..., datteren din er kjempesøt... :-)

Linn Kristin Stølan sa...

Så herlige LOer!! Kjenner meg igjen i det der med å reise med barn, ja... Men det går jo så fint!! Dere får ha en fantastisk tur, da!!