onsdag 4. januar 2017

DT Bikuben: Invitasjon/ Invitation

Happy new year crafty friends. I love the fresh start of a new year, like a clean slate- ready to be colored up ;) 

I was lucky to get lots of crafting-goodies for christmas, and I am going to have lots of fun in the coming weeks playing with it all. For my Bikuben DT card this week I went crazy with my new Magnolia things... I made an invitation using a few of the dies and images from the new collection. Don't you just love the little oven?! 

  God nytt år alle sammen! Det er tid for blanke ark og nye kreative muligheter. Blant annet å kose seg med alle de fine nyhetene som sakte men sikkert kommer på plass i butikkhyllene. Heldige meg fikk masse fine kortlagingsting til jul (inklusive gavekort på Bikuben!) som jeg nå skal kose meg med utover vinteren. 


Blant nyhetene i hylla er det mye flott fra Magnolia, både dies og stempler. det er noe av dette jeg har lekt meg med på denne invitasjonen. Diesen jeg har brukt som base på kortet heter Lacey Squares, en eldre dies fra Spellbinders.

Det er jo umulig å ikke elske denne ovnen her! 


I used the no-lines coloring technique on this Edwin image. With my new Misty Stamping Tool it was so easy to add the eyes, eyebrows and freckles after I finished coloring it. What an amazing tool! I love it! 

Dette stempelet, Chef Edwin,  passet perfekt til tema. Det er stemplet med lyst blekk og fargelagt med no-lines teknikk. Takket være at jeg var så heldig å få et MISTI Stamping Tool til jul, var det superenkelt å stemple på øyne, fregner og øyenbryn etter at jeg var ferdig med å fargelegge! Det er det kuleste stempelverktøyet jeg har sett på lenge! (ja, jeg er over gjennomsnittet entusiastisk :)  

Motivet er fargelagt med følgende Copic tusjer:
Skin/Hud: E13-11-21-000, E23, Hair/Hår: E57-55-53
White/Hvitt: W7-3-1-00, Knife/knivskaft: E44-43-42
Belt/Belte: E77-74-71-70

Hope you like it! Thanks for stopping by today, hope you have a great day! 
 You can find all products used listed in the inlikz at the end of the post.

Håper du fikk litt inspirasjon! Alle produktene jeg har brukt finner du i inlikzen under her! 


Crafty hugs, 2 kommentarer:

Elins Cards and other handscrafts sa...

OMG den er jo bare helskjønn.... Hele invitasjonskortet er bare å smelte av.
Og den ovnen må jeg bare få lagd en dag ja,, har ikke fått tiden på meg til å sette meg ned enda med disse nye vidunderne :)
Ha en superflott uke Elizabeth ♥
Stor klem fra Elin

Heidi sa...

Dette var bare utrolig kult.
Likte den ovnen da.
Klem Heidi:)