søndag 4. mars 2007

Sisten

Det ser ut til at jeg har fått sisten av min kjære søster, Rita.

Reglene for sisten er slik: hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. til slutt velger spillerne seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de er "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.
6 rare ting om meg er:

1. Jeg går nesten alltid ut på kjøkkenet og sjekker om plater eller kaffetrakteren står på når jeg skal gå ut, selv om jeg ikke har brukt noe av det den dagen...
2. Jeg pleier å synge av full hals når jeg vasker huset, og late som jeg har en fantastisk sangstemme (jeg tror det selv akkurat da).
3. Jeg er fanatisk når det gjelder busemenn, jeg klarer nesten ikke følge med på samtalen hvis jeg snakker med noen som har det.
4. Jeg har alltid panikk for at barn skal sette noe i halsen- uansett hvor store eller små barna er.
5. Jeg tror alltid at jeg har mistet nøklene og/eller lommeboka mi, skriker ut og ender med å finne dem i lomma/veska/nøkkelskapet (dvs der de alltid er/skal være).
6. Jeg gjør alltid to eller flere ting samtidig hvis det lar seg gjøre- lese/spise, pusse tenner/ gå på do, snakke i telefon/sjekke noe på nettet, lese avisa/høre på radio, gå/høre lydbok, lage mat/lese et blad, scrappe/se på tv. (og ser for meg at hodet mitt eksploderer hvis jeg må gjøre en- ting- sakte- uten- mulighet- for- å- speede- opp- ting- eller- gjøre- noe- annet- samtidig).

Mja, dette gir sikkert et flott inntykk av meg selv... Psyk.....eller hva... hm. jeg får vel sende den videre ....
Monica http://monicashjem.blogspot.com/, Gøril, http://linetoppen.blogspot.com/, Jojo http://jojosoppogned.blogspot.com/ og Linn Hege http://linnhege.blogspot.com/,

3 kommentarer:

Rita sa...

Ja, litt psyk :)

Catrine sa...

Hihi, artig lesing!
Gratulerer med blogg. Du lager mye flott, så jeg stikker nok innom og ser en annen gang og!
Ha en fin uke! :)

Monica sa...

Ikke bare du som kanskje virker lit psyk om dagen, er mye blotting her og der. Veldig artig lesing da *fnis*

Gratulerer med blogg forresten :)