tirsdag 27. februar 2007

Enda en med blush

Jeg kommer som sagt ikke helt i gang med de nye basic grey arkene. Det står liksom helt stille i hodet mitt når jeg ser på dem. Det finnes selvsagt andre ark i verden enn BG, men de er jo så fiiine. og jeg venter veldig på nytt fra MME. Er jo så lei alt det "gamle"... Uansett holder jeg på med et album med bildene vi tok hos FAME- fotografene før jul. (SVIN-dyrt, men veldig fine bilder). Jeg har scrappet alle sidene i blush, og trodde egentlig jeg var lei, men i går satte jeg meg ned og jammen kom det ikke trillende et par lo'er på rad gitt. Blush snakker til meg uten problemer. Håper virkelig det finnes noen andre mønseterark der ute i verden som også snakker mitt språk...hi hi. Vel. Jeg har det vel ikke så ille i livet mitt når jeg kan bruke tid på slike ønsker:)

3 kommentarer:

Lene S sa...

Hei! Så gøy å se at du blogger! (Fant linken din hos Rita ;o)Nydelige layouter under her! Kommer innom igjen, ha en god natt!

Lene :o)

Rita sa...

Nydelig LO med en nydelig litta snuppe på. By the way: jeg har gitt deg sisten. Les mer om reglene på bloggen min :) *Klemmer*

Rita sa...

Ok, kjære søster. Nu skal du få det inn med teskje. :) Du skal skrive inn 6 rare ting om deg selv i bloggen din og sende "sisten" videre til noen andre bloggere hvis du har lyst. Hvis du leser reglene først i innlegget mitt så skjønner du sikkert. :)