tirsdag 20. mars 2007

Endelig hjemme igjen!


Vi har vært noen dager hos svigermor, det er alltid koselig, men det er veldig deilig å komme hjem igjen til seg selv. Med en snart 9 mnd (utrolig hvor fort det går) baby, så er det ekstra deilig å være der hvor alle tusen små ting er ryddet vekk og ingen knusbare gjenstander eller giftige planter står i krabbe høyde (*fnis*). Fikk scrappet litt da, mens vi var borte, et par lo'er til the m game på minneriket, og noen ideer til oppgave 4 i scrapliftcup på papirgleder. Er litt stolt av å komme på 4. plass i runde 3, for jeg er sjelden med på 10 på topp listene i konkurranser, så må skryte litt der, det var "dine blå øyne" lo'en som ligger lengre ned på siden her:) Ellers har jeg laget et par lo'er til som jeg legger ut her. Det er deilig å kjenne at det går an å scrappe uten å ha en konkret oppgave i en konkurranse til å sparke meg i gang:)Blant annet min første vinter-lo noensinne. Hadde så lyst til å få brukt den snøkrystalldiesen som jeg bare måtte ha, og de vinter- arkene... Så endeleig. Jeg har virkelig dilla på rubons om dagen, og har kjøpt noen lekre fra fancypants som jeg fikk brukt her i overskriften.

7 kommentarer:

Rita sa...

Knall fine sider du har laget vennen. Godt å vite at dere er tilbake på "riktig" side :) Gleder meg masse til fredag -savner dere vet du :) Until then: Happy scrappin'

ania sa...

Oi, hei, har visst ikke vært her før! Så kjekt! Du rocker Basic Grey, virkelig! Mye lekkert å se på her :) Hehe, skjønner det med unger på besøk ja *lol* hjertet i halsen :p LO'ene dine til liftecupen har forresten vært nydelige! :)

Anne Marit sa...

åååhhh - så utrolig nydelig den aller øverste siden din er !! digger den! et aldeles herlig bilde ! Du er kjempe flink! :)

Synnove Olava sa...

Grattis med 4. plassen i liftcupen, det var vel fortjent... :-)

Vinterlayouten din er kjempefin den også, flott bruk av snøkrystaller... :-)

Koselig å kikke innom bloggen din!

Nina`s Rosa verden sa...

Velkommen hjem igjen!!! Svigermor besøk skal man ikke spøke med:)
Savnet deg på treff i går!!!
Det var ikke så mange der...sikkert for fint vær....

Så fint at du sparer noen loèr til oss da!!! Gleder meg til å se!!!
Og grattis masse med 4.plassen!!! Så moro!!!
KLEM!!!

Marit sa...

Så nydelige albumsider du har laget. Samstemte og lune farger og de flotte bildene til :)

Anette S sa...

Ja, hjemme er best! Nydelige sider du har laget! Den vintersiden med rubons er virkelig lekker! Og jeg som hadde overtalt meg selv til at jeg ikke trengte de rub onsene... :P Du fortjente virkelig den 4. plassen, for den LOen er virkelig flott!!!