torsdag 29. november 2007

7 kamp

Prøver meg på en liten blogg- oppdatering midt på natten:) Har ikke så mye på hjertet, men tenkte jeg skulle legge ut mitt finalebidrag til 7-kampen på Papirgleder.no Utrolig mange flotte bidrag i finalen. Morsomt å være en av de som er med der:) Avstemming kommer HER så stikk innom og stem på en av de kreative og lekre sidene.

Denne siden er til BOM'en min. Jeg synes denne teksten er så vakker, og så beskrivende for hvor jeg befinner meg akkurat nå. Teksten er "Gabriellas sång" fra filmen "høyere enn Himmelen". Den er slik:

"Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan langt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till
(Oh, oh, oh...)

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara latit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten gär mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv"




tirsdag 20. november 2007

Enda flere julekort

Føler julestemningen kommer krypende inn i stua om dagen. Kjempekoselig julekort-treff hos pelle sist fredag satte fart på julevibrasjonene. Vi hørte på julemusikk, skravlet, spiste pepperkaker og lot oss inspirere av hverandre. siden er det blitt flere julekort. Tror kanskje jeg skal klare å få dem av gårde i god tid i år:) Har dilla på de nydelige moagnolia-julestemplene og driver og øver meg på å male med distress ink. Prøvde meg også på et stempelfritt kort (tror ikke det blir mange av dem- man er da et vanemenneske:)
Ha en fortsatt fin uke og kos dere med juleforberedelsene folkens:D







mandag 12. november 2007

Kurs og NM treff!

Må si jeg ennå er litt trøtt etter helgen, selv om jeg bare var på NM-treff fra fredag til lørdag:D Jeg og Rita holdt kurset vårt på fredagen- og det var kjempegøy!!! har inntrykk av at folk koste seg, stemningen var god. Her er noen bilder av albumene vi lagde og fra kurset.... Mange morsomme scrappedamer til stede både kjente og ukjente fjes.
Etterpå klødde vi i scrappefingrene selv, det ble ikke en veldig produktiv kveld og natt, men det ble da en del shopping, MYE latter, masse kake og et par julekort. Et par timer søvn ble det også, men ikke mer enn det. Pelle, min gode gamle barndomsvenn, var også med. Vi hylte av latter mesteparten av tiden og plaget sikkert vettet av de som satt rundt oss. Men kombinasjonen av god gammel venn, verdens beste søster, minimalt med søvn og yndlingshobbyen er ubetalelig!!! Ha en glad uke folkens! Be inspired- snart er det JUL *kvitre kvitre* Synd jeg ikke fikk vært der hele helgen- men man kan ikke få med seg alt heller:)
























Her er resultatet av scrappingen også: et par julekort. Jeg fikk et lynkurs i maling med distress ink av rita, og det var faktisk ganske morsomt. Jeg synes de magnolia julestemplene er helt skjønne!!!













onsdag 7. november 2007

Litt reklame....

Helgens NM-treff nærmer seg med stormskritt og jeg er nokså sikker på at jeg ikke er den eneste som gleder meg. Denne posten er egentlig dedikert til alle dere flotte og generøse butikker som har vært med å sponset kurset Rita og jeg skal holde på treffet. Tusen, tusen takk til dere alle sammen for det dere har bidratt med. Det skal jammen bli gøy å holde kurs med så masse flott materiale.
























mandag 5. november 2007

November blues

Det er mye som skjer i mitt liv om dagen, som gjør at scrapping ikke alltid blir første- prioritet. Men det er jammen balsam for sjela også da, når jeg har tid. Neste helg skal som nevnt jeg og Rita holde kurs på NM treff. Det blir kjempegøy. Vi har ordnet med mange spennende overraskelser og et kult konsept som vi selv synes vi er fornøyd med. Så vi får håpe de påmeldte blir fornøyde. I følge nm-treff arrangørene er kurset fult, så vi er litt smånervøse... :D

Jeg fikk med meg halloween-treff på Papertrends.no også. Sjekk Minneriket for fantastiske bilder av lekre utkledde scrappedamer:D Alltid mye latter og god stemning med de damene der!
Fikk dratt ut av meg en lo også, ellers er det minialbum det går i om dagen. Har fått skikkelig dilla, det er jo så mye kult stæsj jeg kan overrøse sidene med. Det går selvsagt i BG- peripheri som alltid, jeg er ikke ferdig med dem enda. jeg har oppdaget de nye bohemia arkene som jeg har falt helt for! Ellers har jeg smugkikka på noe annet lekkert fra MME som jeg bare "MÅ ha"! For ikke å snakke om Hamblys overalys, de har fått en minialbum renessanse hos meg. Og stempler, diverse clearstamps fra prima blir flittig brut for tiden... shopping is therapy too He he:D Så jeg får lage meg en ønskeliste til julenissen tror jeg, ellers blir det lite julegaver på andre (*fnis*). Kjenner jeg nærmer meg lage- julekort- snart stemning, må bare finne tiden til det.

Legger ved utfordringsoppgaven fra halloween- treffet. Ha en god uke folkens:)