mandag 12. november 2007

Kurs og NM treff!

Må si jeg ennå er litt trøtt etter helgen, selv om jeg bare var på NM-treff fra fredag til lørdag:D Jeg og Rita holdt kurset vårt på fredagen- og det var kjempegøy!!! har inntrykk av at folk koste seg, stemningen var god. Her er noen bilder av albumene vi lagde og fra kurset.... Mange morsomme scrappedamer til stede både kjente og ukjente fjes.
Etterpå klødde vi i scrappefingrene selv, det ble ikke en veldig produktiv kveld og natt, men det ble da en del shopping, MYE latter, masse kake og et par julekort. Et par timer søvn ble det også, men ikke mer enn det. Pelle, min gode gamle barndomsvenn, var også med. Vi hylte av latter mesteparten av tiden og plaget sikkert vettet av de som satt rundt oss. Men kombinasjonen av god gammel venn, verdens beste søster, minimalt med søvn og yndlingshobbyen er ubetalelig!!! Ha en glad uke folkens! Be inspired- snart er det JUL *kvitre kvitre* Synd jeg ikke fikk vært der hele helgen- men man kan ikke få med seg alt heller:)
Her er resultatet av scrappingen også: et par julekort. Jeg fikk et lynkurs i maling med distress ink av rita, og det var faktisk ganske morsomt. Jeg synes de magnolia julestemplene er helt skjønne!!!

7 kommentarer:

Hilde sa...

WOW, sier jeg bare . Du er rå på kort også Elizabeth!!

Digger alt det bård du og rita gjør...
Dere kommer vel til å holde flere slike kurs??? For jeg vil også!!

Elisabeth sa...

hei hei
jeg fant veien hit gjennom forumet.. og jeg ser dere har hatt det koselig i helgen.. det såg jo bare helt fantastisk flott ut det dere hadde på kurset. og jeg må jo bare også få si WOW så utrolig flotte mange LO`er du lager.. greit jeg linker til siden din?
ha en fin uke
hilsen elisabeth

Rita sa...

Tusen takk for en super kveld/natt og et kjempe morsomt kurs. Dette må vi gjøre igjen, sweety. Kortene du laget ble knall fine. Gleder meg i bøtter og spann til juleverksted til helgen. Da er det bare å fortsette der vi slapp på lørdags-morningen :)
Stor klem

Lene S sa...

Oooo la la! For et album, og lekre kort også. Hadde det ikke vært for at jentene og jeg hadde en teateravtale på fredag så hadde jeg vært på kurset deres. Neste gang!;o)

Ha en fin dag!

:o)

Elisabeth sa...

hei hei igjen;)
bare kjempe koselig at du vil linke til meg;) jeg har lagt deg til meg.. jeg gleder meg masse til å følge med videre her hos deg, du er bare så utrolig flink;)
klem fra elisabeth

Inger Marie sa...

Hei og jeg må si at det albumet som dere hadde på kurset i Tønsberg bare var helt fantastisk flott. Dere er skikkelig dyktige!!Fikk se det i rl av noen av de som var på kurset og det var bare sååå stilig. Ville jo så gjerne på kurset deres,men det kolliderte med Anita sitt og det fikk likksom første prioritet.
Men har fått mange flotte ideer så jeg vet at det kanskje blir kurs i et slikt her i byen og da skal jeg gå.
Nydelige kort du har laget også.
kommer gjerne tilbake i denne bloggen. Go klem

BEATA EWA sa...

Jeg vil takke sååå masse for et herlig og inspirerende kurs i Tønsberg!
Jeg har lært kjempemye - for kreative ideer var det mange av !! Jeg storkoste meg!! Melder meg gjerne på kurs med deg/dere igjen :-)

Er det greit at jeg linker til siden din?

Hilsen
Beata