tirsdag 10. juli 2007

Litt av hvert

Dagene går jammen fort. Når er det en uke siden jeg begynte å jobbe igjen og det føles som om jeg ikke har vært borte en dag... Er det ikke typisk. Men det er lettere å gå fra jobb når jeg skal, nå da, så regner med at mine dager som arbeidsnarkoman er over for en stund. Blir spennende med innføring i barnehage i august, inntil da koser veslejenta vår seg stort hjemme sammen med pappa.
Det har så vidt begynt å rykke litt i scrappefoten etter en liten feriepause, det er jo liksom scrappevær. Jeg har begynt på en sangbok til Sabine, med de sangene vi synger mest. Scrapper 6x6 format, det har jeg aldri gjort før. Og henter en del inspirasjon fra de mange flotte magnolia-bloggene som har dukket opp nå, både fra Boop/Malin og Kine og ikke minst hilde/stempelgal. Bilder kommer senere.
Her er lo'ene fra jubilieumskonkurransen på papirprat som jeg laget før jeg dro på ferie:


1 kommentar:

Linn Kristin Stølan sa...

Kjenner meg igjen i det du skriver om å være tilbake i jobb. Første dagen lurer man på om man klarer å finne fram omtrent, og så etter noen få dager kjennes det ut som om man ikke har vært borte i det hele tatt... Så flotte LOer du har laget (igjen!). Håper dere nyter sommeren videre, til tross for jobb.