torsdag 5. juli 2007

Back to reality

Må si det var med svært blandede følelser jeg dro på jobb for første gang på et år... Det var veldig rart å skulle tilbringe dagen der igjen. Sabine var sammen med pappa'n som er i permisjon nå, så det var jo greit- men rart likevel. Nå er det liksom en helt ny tid som kommer. Vi hadde et par solrike uker på rivieraen- heldigvis med tanke på det ufyselige sommerværet vi har her i Oslo. Men nå er liksom hverdagen kommet på alle måter. Gruer meg veldig til å levere fra meg veslejenta mi i barnehagen- samtidig som jeg er sjeleglad for at vi er så heldig å få plass- og barnehagen virket veldig fin den altså. Men det er veldig rart. Hun er jo så liten... Legger ved finalebidraget mitt til scrapliftcup på papirgleder. Takk til dere som stemte på meg! Det var Jupe som vant med en nydlig lo: sjekk den ut! Gratulerer så mye til henne!Ha en fortsatt god sommmer, folkens:)

3 kommentarer:

Katarina sa...

Nydelig LO!!! Jeg har aldri laget noen Lo og ikke har jeg peiling på det med scraping,men har vært på en del blogger og nå er jeg kjempe inspirert. SKal lage noen bilder til jenta mi og da skal jeg bruke scrapbboking metoden.Gleder meg!

Catrine sa...

LO'en din er nydelig! Så søt lillejenta di er!
Skjønner følelsene dine veldig godt, men så går det seg heldigvis til etterhvert og så er det greit likevel. :)
Ha en fortsatt fin sommer. Vi får håpe været bedrer seg snart.
Heldig du som har fått oppleve sommer på rivieraen! :)

Linn Kristin Stølan sa...

Det er rart å begynne å jobbe igjen, men det er utrolig hvor raskt man kommer inn i rutinene igjen. Håper alt går fint med barnehagetilvenning - om Sabine har det fint der, så vil du også ha det fint på jobb! Det er herlig å få plass, og de små barna har utrolig stor glede og utbytte av å være sammen med hverandre - så dette blir nok veldig bra! Ønsker deg en fin sommer videre!