søndag 23. desember 2007

God jul!!!!

Roen er i ferd med å senke seg. det som ikke er klart nå, det får vente til neste jul. Jeg ble utfordret av Lene til å si noe om

Mine ønsker for julen:
1.At jeg kan gi Sabine masse gode minner om julen, slik at hun kan tenke tilbake på barndommens juler og smile for seg selv.
2.Mange koselige stunder sammen med mine favorittpersoner!
3.Tid til å trekke pusten, stoppe opp og nyte at vi har tid sammen.
4.Lære Sabine å sette pris på alt hun får og hvor heldig hun er som har alt det hun har.
5.Minne meg selv på å sette pris på alt jeg har og hvor heldig jeg er.
6.Ta masse bilder!
7.Å se alt som skjer gjennom Sabines øyne. Stoppe opp og ta det inn.

Jeg burde sende utfordringen videre jeg også, men jeg gjør det på denne måten: hvis du leser dette kan du anse deg som utfordret!
Ha en riktig god og fredfylt jul alle sammen!!!
her er årets julekort- bilder;)

onsdag 19. desember 2007

Og julekortene strømmer på...

Jeg har fått dilla. Dilla på magnoliastempler. Jeg var på papertrends på fredag og da kom det over meg. Julekort og lo'er bare randt ut (hi hi). Prøvde meg både på stående lettersize og på julekort med og uten stempler. Dagen etter scrappet jeg og rita til øyet ble stort og vått, og flere kort kom ut av hendene mine:D. Her er noen eksempler. I love magnolia, disstressink og vannpensel!!! lykke til med innspurten folkens!!!






lørdag 1. desember 2007

Skisseutfordring- julekort


Så var det første desember:) Har vært adventstid i huset her lenge med julekortlaging og julemusikk- men nå er det endelig "lov" lol
Synes det var på sin plass å hive seg på en liten kortutfordring- hvor jeg selvsagt lagde et julekort- de må jo lages:D
sjekk ut bloggen til Pelle Det er ikke for sent å hive seg med. Premie sponset av papir i hjertet:)Kule skisser er det ihvertfall. Ha en strålende førjulstid:)

Challenge #12- Hindsight

I really loved this weeks challenge at the all about eve blog! Inspiration came running:) I used lots of stash, like 7gipsyes and scenic route paper, k&company and basic grey rubons, hamblys overlay, 7 gipsy journallingspot, buttons are old and used etc... thank you for looking:)