mandag 11. juni 2007

Scrappetreff- med premie:)

Er i ferd med å lande etter en fortreffelig helg i tønsberg sammen med en drøss med scrappeglade damer!!! Helt topp! TUSEN TAKK TIL GODE MINNER JENTENE!!! Vi lot oss ikke merke med rekordsommervarme eller noe annet som kunne distrahere. Her var det scrapping til vi stupte i seng- og den litt uvirkelige følelsen av å stå opp, spise frokost... og så fortsette å scrappe *henrykt hvin*! Må si det var utrolig moro. Var ikke så veldig produktiv- noen lo'er sitter lenger inne enn andra. Fikk scrappet 1 dobbel, to enkle (pluss gjorde ferdig en som var begynt på) og et kort:) Fikk med meg et klin og klæsj kurs med Åshild fra et trykk, det var kjempegøy- med masse klining med maling og diverse materialer og freestyle så det holdt. Gøy å gå helt ut av boksen sin:) Jeg fikk også laget ferdig mitt finalebidrag til scrapliftcup- det legger jeg ut senere her.
Den doble loen her var skissekonkurranse på treffet. Og jammen vant jeg gitt:D Jeg har ikke vunnet veldig mange konkurranser i mitt liv, så jeg tillater meg å være skikkelig stolt * blush* Jeg vant et Diesel-alfabet- så det var jo utrolig flott premie også.
Ellers laget jeg en scraplift (husker dessverre ikke hvem som hadde laget originalen)

Så prøvde jeg meg på kort med stempling og embossing og maling og det hele. Kortet er en lift med vri- av forskjellige kort jeg så hos alle de flinke kort-damene som var der.
Nå er det siste innspurt før ferien her hos oss. Vi reiser til frankrike på lørdag for en 14 dagers ferie. Fant akkurat noen skikkelig kule oppgaver på Papirprat.no/papirloftet som jeg gjerne skulle levert, men da må jeg i såfall lage dem før vi drar... 3 lo'er.... He he... vi får se. Kjenner fortsatt det klør i scrappefoten etter helgen. (er nok blitt litt smårar)
Ha en glad uke alle som titter innom:)

4 kommentarer:

Anette sa...

Gratulerer med seieren. Den var utrolig nydelig :o) Skjønner godt du vant.

Fatima sa...

Så nydelige sider. Gratulerer så mye.

Fatima

Catrine sa...

Gratulerer! Nydelige LO'er!
Og selv med varmen som vi har her, høres det jammen ikke så aller verst ut med en tur til Frankrike!
Kos dere masse og god tur! :)

Rita sa...

Hi sweety. Nydelige sider og kort. Alt sammen enda finere IRL. Den dobble med Pus var bare helt utrolig fin. Vel fortjent seier med den :)
Bare noen få dager igjen nå (juhu)
Kjenner at jeg er litt stresset for alt som skal ordnes før vi reiser, men gleder meg så masse til 14 dager med sol og kos sammen med dere.
*knusekos*