Sider

onsdag 11. april 2007

Hverdagen igjen!


Da kom vi oss over fjellet igjen gitt. Klarte å så vidt å unngå stengte veier og kolonnekjøring, så puster lettet ut. Sånn er det å være gift med en vestlending- vær får en helt annen betydning...
Vel, regner med at jeg ikke får scrappet så mye før vi drar, er liksom noe helt annet å legge ut på tur med en snart 10 mnd (hjelp så fort det går) gammel jente, og det å bare ha seg selv å passe på. Sånn er det når man først blir mamma i 30 åra, man tror man er forberedt, men ender opp med at man har lagt til seg enorme mengder vaner som det er et sjokk at man har- *fnis*. I hvertfall- hvordan få et spedbarn til å titte inn i kamera i passbilde-automaten på politihuset? Se rett frem, ikke smile og ikke gjøre grimaser- særlig. Heldigvis er de litt fleksible på reglene når alt kommer til alt. Det ble pass til slutt.
Nok om det. Jeg har som mål å prøve å få levert denne runden i scrapliftcup før vi drar, resten får vente. Oppgaven er utendørs og bling- BLING!!! herregud, har aldri vært fjernere fra meg, men det må jo prøves!
Leverte faktisk diva i mars, det er første gang i år. Her er de iallefall.
Ha en fin uke dere som titter innom:)

2 kommentarer:

  1. Nydelige LO til Diva..., datteren din er kjempesøt... :-)

    SvarSlett
  2. Så herlige LOer!! Kjenner meg igjen i det der med å reise med barn, ja... Men det går jo så fint!! Dere får ha en fantastisk tur, da!!

    SvarSlett

Thank you som much for visiting my blog and for taking the time to leave a comment, it means a lot to me! Have a nice day!

I'm sorry you have to log in to comment, too much spam otherwise.

Hugs
Elizabeth xx