Sider

tirsdag 20. mars 2007

Endelig hjemme igjen!


Vi har vært noen dager hos svigermor, det er alltid koselig, men det er veldig deilig å komme hjem igjen til seg selv. Med en snart 9 mnd (utrolig hvor fort det går) baby, så er det ekstra deilig å være der hvor alle tusen små ting er ryddet vekk og ingen knusbare gjenstander eller giftige planter står i krabbe høyde (*fnis*). Fikk scrappet litt da, mens vi var borte, et par lo'er til the m game på minneriket, og noen ideer til oppgave 4 i scrapliftcup på papirgleder. Er litt stolt av å komme på 4. plass i runde 3, for jeg er sjelden med på 10 på topp listene i konkurranser, så må skryte litt der, det var "dine blå øyne" lo'en som ligger lengre ned på siden her:) Ellers har jeg laget et par lo'er til som jeg legger ut her. Det er deilig å kjenne at det går an å scrappe uten å ha en konkret oppgave i en konkurranse til å sparke meg i gang:)Blant annet min første vinter-lo noensinne. Hadde så lyst til å få brukt den snøkrystalldiesen som jeg bare måtte ha, og de vinter- arkene... Så endeleig. Jeg har virkelig dilla på rubons om dagen, og har kjøpt noen lekre fra fancypants som jeg fikk brukt her i overskriften.

7 kommentarer:

  1. Knall fine sider du har laget vennen. Godt å vite at dere er tilbake på "riktig" side :) Gleder meg masse til fredag -savner dere vet du :) Until then: Happy scrappin'

    SvarSlett
  2. Oi, hei, har visst ikke vært her før! Så kjekt! Du rocker Basic Grey, virkelig! Mye lekkert å se på her :) Hehe, skjønner det med unger på besøk ja *lol* hjertet i halsen :p LO'ene dine til liftecupen har forresten vært nydelige! :)

    SvarSlett
  3. åååhhh - så utrolig nydelig den aller øverste siden din er !! digger den! et aldeles herlig bilde ! Du er kjempe flink! :)

    SvarSlett
  4. Grattis med 4. plassen i liftcupen, det var vel fortjent... :-)

    Vinterlayouten din er kjempefin den også, flott bruk av snøkrystaller... :-)

    Koselig å kikke innom bloggen din!

    SvarSlett
  5. Velkommen hjem igjen!!! Svigermor besøk skal man ikke spøke med:)
    Savnet deg på treff i går!!!
    Det var ikke så mange der...sikkert for fint vær....

    Så fint at du sparer noen loèr til oss da!!! Gleder meg til å se!!!
    Og grattis masse med 4.plassen!!! Så moro!!!
    KLEM!!!

    SvarSlett
  6. Så nydelige albumsider du har laget. Samstemte og lune farger og de flotte bildene til :)

    SvarSlett
  7. Ja, hjemme er best! Nydelige sider du har laget! Den vintersiden med rubons er virkelig lekker! Og jeg som hadde overtalt meg selv til at jeg ikke trengte de rub onsene... :P Du fortjente virkelig den 4. plassen, for den LOen er virkelig flott!!!

    SvarSlett

Thank you som much for visiting my blog and for taking the time to leave a comment, it means a lot to me! Have a nice day!

I'm sorry you have to log in to comment, too much spam otherwise.

Hugs
Elizabeth xx