onsdag 27. august 2008

Kreativ Hobby vintageutfordring

Det er masse bilder fra sommeren i bunken som skal scrappes. Dette bildet synes jeg er så utrolig fint av meg og Sabine. Det er tatt på stranden i sommer, hvor Sabine nøt hvert sekund. Det er fortsatt vintage og chabby chic som gjelder her, klarer ikke lage noe annet om dagen...
Denne er til Kreativ Hobbys vintage utfordring. Ha en god helg folkens, og takk for at du titter innom. Legg gjerne igjen en kommentar:)

mandag 18. august 2008

Award:)

Fikk denne awarden av Lene, tusen takk:)



Reglene er:
1. Vinneren kan bruke logoen i sin blog
2. Link til den personen du har fått awarden av.
3. Nominèr minst 7 andre blogger
4. Legg inn linkene til disse i bloggen din.
5. Legg igjen beskjed i bloggen til dine kandidater.

... Jeg sender den videre til:
Stempelgal, Rita, Elisabeth, Gyda, Helle, Tessa og Kristin

Ellers skjer det lite på scrappefronten. Jeg liftet Catrine til en oppgave i sommerskolen på Minneriket, ellers er det lite å vise til. Ha en glad uke dere som titter innom:)

mandag 4. august 2008

Summer moved on...

Så var ferien over.... begynte på jobb igjen i dag! Været er tydeligvis på min side, det passer meg utmerket at sola ikke geiper til meg gjennom vinduet. Perfekt scrappevær også, kanskje jeg omsider får realisert planene om å gjøre noen av Sommerskoleoppgavene på minneriket:) Her er et par av dem... har iallefall nok bilder å velge mellom etter sommeren.




Stempelgals blogcandy
Ellers må du sjekke ut Stempelgals blogcandy Denne damen lager de mest fantastiske kort og lo'er, så bloggen er uansett verdt å kikke innom. Nå har hun tatt på seg spanderbuksene også... ta en titt:)