onsdag 28. mai 2008

og nå... litt reklame:)

Ikke så mye aktivitet fra meg om dagen. Det er travelt og fint vær:)
Det blir litt scrapping innimellom heldigvis, men lite blogging.

Først har må jeg skryte og reklamere litt for GallerietMinneriket Jeg kan nå smykke meg med den gjeve tittelen Gudinne I selskap med en gjeng med dyktige damer, vi plukker ut en layout hver som vi liker serlig godt fra galleriet hver uke, skrytestripa blir lagt ut hver uke på magasinet og gjør litt ære på alt det lekre som blir lagt ut i galleriet på Minneriket. Morsomt konsept. og for en ære å bli spurt om å bli med! (det må være lov å skryte på sin egen blogg, vel lol!)

Her er en side jeg laget til skissecup på papirgleder. Skissen er laget av en av mine norske favorittscrappere/designere Gudrun Loennecken Hun og Lene Solhaug designer så utrolig lekre ark som jeg har brukt av på layouten. Jeg er stor fan av den romantiske stilen og de lekre duse fargene. De har en stilig vårkolleksjon også... (skulle tro jeg fikke betalt for å reklamere hi hi...) takk for at du titter innom:) Ha en god helg etter hvert- nyt SOLA!!!

torsdag 1. mai 2008

OLW- #25 GROW

Heres my take on this weeks OLW challenge. Word up was grow. I came over one of my old school id's from 6th grade I think. I felt so grown-up with my own id and all:) Long time ago... Fun doing this:) TFL!