søndag 16. mars 2008

Endelig påskeferie!

Kjenner at pulsen begynner å senke seg, etter en kjapp innspurt før ferien. Deilig med fri sol og masse tid! Mulig det blir litt tid til scrapping også. Legger ut noen konkurransebidrag jeg har laget i det siste... et par til skissecup på Papirgleder. Skissene er laget av Marie Sylta og Gudrun Loennecken.
Ellers de to siste bidragene til minnopol på minneriket, hvor oppgaven var å scrappe en sangtittel, og den andre: å scrappe noe med blonde og stoff. GOD PÅSKE til deg som titter innom her:) Spesielt til deg Inger:)







lørdag 1. mars 2008

Masse ord og ingen bilde

Forrige oppgave i minnopol på minneriket var å scrappe en side med minst 500 ord og ingen bilder. Jeg skrev ned kveldsritualet vårt- vi har våre faste rutiner hver eneste kveld, vi synger de samme sangene og leser fra et utvalg av yndlingsbøkene til sabine. Tittelen spiller på sangen "godnattsang for nisseungen" fra amalies jul, som er yndlingssang nr en for tiden. Sabine synger den av full hals, mens hun koser seg høylytt. Egentlig er teksten "kjære milde måne", men sabine har døpt den om litt.