tirsdag 22. januar 2008

Minnopol

Minnopol på Minneriket er i gang igjen, som nevnt. Første runde er avsluttet og andre oppgave ligger til modning i hodet:) Første oppgave var å scrappe "ti ting jeg hater" eller noe i den duren... ikke akkurat noe oppløftende BOM tema å snakke om på starten av året, men jeg landet på det som er evig kilde til irritasjon: håret mitt :D
Fikk endelig brukt litt av julegaven fra Pelle også, filtshapes fra Fancypants. Det ga en kul 3d effekt. Synes ikke så godt på scanningen, men... Digger chipboardbokstavene fra fancypants også: lotsaletters. Litt utypisk meg denne siden, men greit å ikke bare scrappe basic grey. Aner kanskje litt fornyelse dette året:) Ha en glad uke folkens!

torsdag 17. januar 2008

back in the game....

Etter nokså gjennomført scrappetørke siden før nyttår har jeg endelig fått satt meg ned og laget en layout igjen!!! Jeg meldte meg heldigvis på minnopol på Minneriket!!! Så jeg måtte jo bare få laget første oppgave før helgen. Så nå er jeg igang igjen (kan legge bort strikkingen)lol:)
Jeg kan jo ikke legge ut den siden enda, så jeg legger ved noen flere diva bidrag fra desember i stedet. Ha en god helg dere som leser dette:D


søndag 6. januar 2008

Godt nyttår!

Da var jula over for denne gang, jeg må jo si jeg har levd ganske bra opp til juleønskene mine i forrige innlegg. Det ble mange flotte bilder! Det er utrolig gøy å oppleve jula gjennom øynene til en 1,5 år gammel jente som gleder seg over alt fra lysene på juletrærne til julegrøten. Sabine løper fortsatt rundt og sier "nissen kommer snart". Det gav helt klart mersmak! Nissen ble møtt med skrekkblandet fryd, vi brukte litt tid til å venne henne til at han ikke var skummel. Onkel Arne hadde en mekanisk nisse som rørte i grøten, som vi tørrtrente på noen dager før den ordentlige nissen sto på døra. Det er dette jeg har scrappet under her.
Bildene fra jula står i kø, jeg kjenner det klør i scrappefingrene... det var bare dette med tid da...
Fikk tid til et lite scrappetreff i romjula, inspirasjonen var på topp, så jeg leverte faktisk diva denne mnd. mange morsomme oppgaver som førte til storproduksjon. Her er altså et par av layoutene.

Ha en fin januar-uke folkens. nyt snøen. Akebrettet Sabine fikk til jul blir flittig brukt. Hun hyler av fryd og roper: "Enda mer mamma!":)